Maak uw sectionale poort weer als nieuw !

10 jaar geleden zag uw sectionale poort er mooi uit. De kleuren waren helder en fris en ze pasten mooi bij de hele uitstraling van uw huis. Ondertussen is de kleur wat verminderd en heeft uw sectionale poort een grauw uiterlijk gekregen. Of u heeft enkele veranderingen gedaan waardoor de kleur van de sectionale poort niet meer in het geheel past. Wilt u uw poort opnieuw een frisse look geven ?

HOE ?

Wel het kan ! Door een goede samenwerking met enkele vakmensen op het gebied van spuit en lakwerk is het nu mogelijk uw sectionale poort een echte opknapbeurt te geven.

Meer nog, ik tracht het steeds te doen op 1 dag, waardoor u bijna geen hinder ondervindt ! Indien dit niet lukt in 1 dag dan plaatsen we een plaat in het poortgat. De kleur waarin de poort wordt herspoten kan u vrij kiezen. Indien u uw ramen bijvoorbeeld heeft geschilderd met een bepaalde kleur die niet in RAL te verkrijgen is, dan kom ik met een hele stapel afwijkingen van de betreffende kleur, zodat wij het schilderwerk zo dicht mogelijk kunnen benaderen. We kunnen ook een lak maken op maat van een staal van uw verf !

Kortom, Bij Dirk Vinckier is alles mogelijk en niet onbereikbaar !

De panelen worden 's morgens vroeg bij U gedemonteerd. Van daaruit gaat het naar de plaats waar wij de poorten herspuiten. Eerst worden alle losse onderdelen van de poort gedemonteerd. De panelen worden daarna zorgvuldig ontvet en voorbereid zodat de verf een optimale hechting heeft op het paneel. Indien nodig worden eventuele diepe krassen of blutsen zo goed mogelijk gerepareerd. De eerste laag is een grondlaag! Deze is nodig om de huidige kleur op de beste manier te laten verdwijnen

De grondlaag krijgt voldoende tijd om te drogen waarna de afwerkinglaag in de door U gekozen kleur wordt aangebracht. Daarna worden de panelen voor circa 40 minuten gedroogd op een temperatuur van +/- 70 ° celcius.

meer info